’t Buurthuus in Basse verbindt inwoners

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (104%)

’t Buurthuus in Basse is dé sociale- en culturele voorziening van Basse en omgeving. Normaal gesproken heeft de buurtvereniging een volle activiteitenkalender. Maar door de coronacrisis kwamen er minder inkomsten binnen en zijn de reserves bijna opgedroogd. Achter de schermen zijn we druk bezig om binnenkort weer een frisse start te maken.

De buurtvereniging krijgt hiervoor vanuit de gemeente, de provincie en het VoordeBuurt Fonds een financiële bijdrage, maar daarmee zijn we er nog niet. We hebben namelijk grootste plannen voor een flinke opknapbeurt!

Het dak gaat eraf!
't Buurthuus is het kloppende sociale hart van Basse. Maar dit hart begint tekenen van slijtage te tonen. Vooral het dak is aan vervanging toe. De huidige platen zijn niet geïsoleerd en zijn niet goed meer. Als het dak er toch af moet, dan moet de binnenzijde van het dak ook en daarmee wordt zowel de akoestiek als het lichtplan aangepakt. En als we toch aan de slag gaan, nemen we ook meteen de verbetering van de berging mee. En maken we een terrasoverkapping, wat al jaren een gekoesterde wens is van de leden.

Wat kun jij doen?
Jij kunt ons steunen via deze crowdfundingspagina. Jouw bijdrage komt goed terecht en gaan we goed
besteden. Hoe meer steun uit Basse en omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Basse maken we samen!

Iedere bijdrage is welkom. En via deze crowdfundingspagina en houden we iedereen op de hoogte van de vorderingen. Als de verbouwing afgerond is, organiseren we voor alle betrokkenen natuurlijk een feestelijke opening.

Bekijk alle
10-12-2021 | 09:00
10-12-2021 | 08:36
09-12-2021 | 10:26
09-12-2021 | 08:21
09-12-2021 | 07:23 Knap staaltje 'voor elkaar' daar. TT Basse is daar ook een voorbeeld van. Geweldige buurtschap