Cultuurhuus Braakhekke brengt ouderen samen

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (87%)

Cultuurhuus Braakhekke is hét sociale middelpunt van Bathmen. Helaas kwam er door de coronacrisis een abrupt einde aan de vele activiteiten. We merken dat het wegvallen van deze activiteiten een grote impact heeft op de ouderen uit Bathmen en omgeving. Want zonder deze activiteiten heeft een groot deel van de ouderen weinig sociale contacten en raken ze in een sociaal isolement. Hoog tijd om daar verandering in brengen!

Hanny Biemolt van Cultuurhuus Braakhekke: "We willen weer activiteiten organiseren zoals samen eten, koersbal, sjoelen, koffiedrinken of een gezellige spelletjesmiddag. Zodat ouderen weer contact krijgen met anderen en opvrolijken van de leuke activiteiten die wij weer voor hen gaan oppakken. Daarnaast willen we een luisterend oor voor hen zijn en helpen bij allerlei zaken als ze daar in de directe omgeving niemand voor hebben."

Iedereen is welkom
Ook de inwoners van Het Dijkhuis en de bewoners van de aanleunwoningen zijn van harte welkom. We willen heel graag dat deze ouderen een betere aansluiting krijgen met de activiteiten in Cultuurhuus Braakhekke.

Wat kun jij doen?
Jij kunt ons steunen via deze crowdfundingspagina. Met hulp van Veldsink Scholten, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, krijgt Cultuurhuus Braakhekke een financiële bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom hebben wij uw hulp nodig voor het laatste zetje. Samen met jullie willen € 500,- bij elkaar krijgen.

Zo zorgen we er samen voor dat de ouderen uit Bathmen en omgeving de komende jaren samen leuke activiteiten kunnen ondernemen. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Bekijk alle
23-01-2022 | 18:27 Samen is: met elkaar en iedereen.
18-01-2022 | 21:59 Laten we een beetje aandacht voor elkaar hebben…
17-01-2022 | 14:50 "Cultuurhuus Braakhekke brengt ouderen samen". Maar het is belangrijk voor iedereen, oud en jong, en oud worden we hopelijk allemaal wel een keer.
16-01-2022 | 21:31 Cultuurhuus doet zoveel voor ons dorp. Dat moeten we met zijn allen behouden!
15-01-2022 | 10:55 ik vind het een heel nobel doel