De Wensbus verbindt Roerdalen

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (95%)

Stichting Wensbus Roerdalen is opgericht om laagdrempelig vervoer aan te bieden aan mensen die zelf geen auto ter beschikking hebben of om bepaalde redenen niet met het openbaar vervoer kunnen reizen. Een aantal voorbeelden zijn het vervoer binnen onze kernen naar de plaatselijke voedselbank, gezamenlijk kook- en eetpunt of bezoekje aan kennissen of familie. Buiten de kernen rijdt de bus naar het ziekenhuis, station, crematorium en nog een aantal vaste plekken. Stichting Wensbus  draait geheel op enthousiaste vrijwilligers; planners, chauffeurs, gastheren en gastvrouwen, iemand die de website beheert en het bestuur.

Donaties zijn meer dan welkom

Het VoordeBuurt Fonds steun Stichting Wensbus Roerdalen, maar daarmee zijn we er nog lang niet. De stichting is volledig afhankelijk van giften, bijvoorbeeld van fondsen, het bedrijfsleven en ook van bijdragen van particulieren. Daarom zijn donaties vanuit Roerdalen en omstreken meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan vervoer voor iedereen. Want een sociaal Roerdalen maken we samen.

Bekijk alle
30-06-2021 | 15:55 De Wensbus zorgt er voor dat openbaar vervoer binnen gemeente Roerdalen ook voor ouderen en minder validen beschikbaar is. Wat ons betreft een project dat van grote toegevoegde waarde is voor alle inwoners van de gemeente; ga zo door!
30-06-2021 | 12:16 De afgelopen weken hebben verschillende ondernemers in gemeente Roerdalen spaarpotjes geplaatst om contante donaties mogelijk te maken. De opbrengst hiervan is door VBA Financieel advies verdubbeld tot een donatie van € 266,20!
29-06-2021 | 12:26 Goed initiatief om er voor te zorgen dat de Wensbus blijft rijden en er activiteiten zijn voor ouderen
29-06-2021 | 12:05 Op 24 juni jl. hebben de leerlingen van onze school de sponsorloop gelopen. Hiermee hebben ze het fantastische bedrag van € 557,65 opgehaald voor de Wensbus!
29-06-2021 | 10:04 Een belangrijke voorziening voor onze gemeenschap. Chapeau voor alle vrijwilligers!