Samen vertoeven in de hoeskamer in Munstergeleen

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 500 (120%)

Stichting Gemeenschapshuis het Trefpunt wil voor de hoeskamer in Munstergeleen graag nieuwe spellen, een verrijdbaar keukentje en boekenkasten aanschaffen. De hoeskamer is de centrale ontmoetingsplek in de buurt voor jong en oud. Een gezellige plek voor een kopje koffie en leuke activiteiten met buurtgenoten.

De hoeskamer krijgt hiervoor vanuit het VoordeBuurt Fonds een financiële bijdrage, maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom zijn donaties vanuit Munstergeleen en omstreken meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen.

Wat gaan wij doen?
We willen voor onze dorpsgenoten heel graag nieuwe spellen aanschaffen voor activiteitenmiddagen. En een verrijdbaar keukentje, handig voor het serveren van koffie, thee en iets lekkers. Omdat we het erg jammer vinden dat de bibliotheek er niet meer is vanwege bezuinigingen, willen we ook graag verrijdbare boekenkasten aanschaffen. Iedereen mag een boek lenen en in de hoeskamer komen lezen. Natuurlijk mag het boek ook mee naar huis. Zo hopen we in het nieuwe jaar weer volop ontmoetingen tussen buurtbewoners te creeëren. 

Wat kun jij doen?
Jij kunt ons steunen via deze crowdfundingspagina. Samen met jullie willen wij € 500 bij elkaar krijgen.

Dus, draag jij de inwoners van Munstergeleen een warm hart toe? En wil jij ook dat er volgend jaar een fijne plek is waar iedereen gezellig kan samenzijn en (nieuwe) sociale contacten kan leggen? Steun ons dan met een kleine bijdrage. Alvast bedankt!

Bekijk alle
30-01-2022 | 10:27
24-01-2022 | 17:33
24-01-2022 | 08:38
18-01-2022 | 09:20 Omdat ik dit project een warm hart toedraag en gecontinueerd moet worden voor de mensen in Munstergeleen.
17-01-2022 | 13:15