Een nieuwe keuken voor Het Hooiland

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 3.500 (102%)

Wijkvereniging ’t Hooiland wil voor de uitbreiding van wijkgebouw De Schoppe een keuken compleet met moderne apparatuur en bijpassende inrichting aanschaffen. Wijkgebouw De Schoppe is de centrale ontmoetingsplek van de wijk voor jong en oud. Hier wordt samen gekookt en gegeten.

Wijkvereniging ‘t Hooiland krijgt hiervoor vanuit het VoordeBuurt Fonds een financiële bijdrage, maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom zijn donaties vanuit Lichtenvoorde en omstreken meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen.

Wat gaan wij doen?
Het idee is ontstaan om samen met en voor de wijk te koken. Hart voor de wijk dus. Recepten uit verschillende culturen. Die allemaal in onze wijk vertegenwoordigd zijn. Hiervoor gebruiken we groenten uit onze eigen moestuin. Samen het eten maken en daarna ook samen eten. Ontmoeten en ontspannen dus. Dit zorgt voor plezier en verbondenheid. Aan ‘de Schoppe’ hebben we -  met hulp van vrijwilligers en subsidies - een uitbreiding kunnen bouwen. In deze aanbouw willen we nu graag een keuken realiseren compleet met moderne apparatuur en bijpassende inrichting. Daarvoor is nog wel wat geld nodig. Vrijwilligers, sponsoren en bestuur werken hard voor een vernieuwd hart in de wijk. Samen zijn we sterk. Samen kunnen we het ongedachte mogelijk maken. Jouw steun hebben we hard nodig. Heb jij ook hart voor onze wijk?

Wat kun jij doen?
Jij kunt ons steunen via deze crowdfundingspagina. Samen met jullie willen wij € 3.500 bij elkaar krijgen.

Dus, draag jij de inwoners van Lichtenvoorde een warm hart toe? En wil jij ook dat er volgend jaar een fijne plek is waar iedereen gezellig kan samenzijn en (nieuwe) sociale contacten kan leggen? Steun ons dan met een bijdrage. Alvast bedankt!

Bekijk alle
01-05-2022 | 20:01 alle deelnemers bedankt!
26-04-2022 | 17:44
25-04-2022 | 11:19
25-04-2022 | 08:13
24-04-2022 | 21:02 Wij zijn allebei erg betrokken bij de Schoppe. Margriet en Ferdinand.