Samen voor een nieuwe tent in Montfoort

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (114%)

Stichting Tent Activiteit in Montfoort (STAM) is in 2012 opgericht om een tent te behouden voor de VOM-week, Koningsdag en Bloklandfeest. Inmiddels zijn we 9 jaar verder en zijn onder andere ook Pret in het Park, Pullen op de Plaats, Curling Montfoort, Techniek in de Tent en Kerk in het Park activiteiten die Montfoorters van alle leeftijden samen brengt en Montfoort levendig houdt. 

Om dat in de toekomst te kunnen blijven doen heeft STAM uw hulp nodig! Door de storm van 11 maart 2021 zijn 4 oude tentzeilen van een STAM tent namelijk volledig verwoest. Gelukkig zijn de tentpalen en masten nog heel gebleven. Nieuwe tentzeilen zijn onmisbaar om in de toekomst evenementen en organisaties te kunnen blijven ondersteunen zoals ook Triatlon Montfoort, Muziekverengingen, basisscholen en sporttoernooien. Alleen kunnen we niets, samen kunnen wel alles..... en zeker een nieuwe tent realiseren die de komende 30 jaar een bijdrage kan leveren aan de levendigheid en leefbaarheid van onze stad!  

Donaties zijn meer dan welkom

STAM is volledig afhankelijk van bijdragen van de STAM-gasten (sponsoren en vrienden van STAM). Daarmee lukt het om alle huidige verbindende evenementen te realiseren of te faciliteren. Echter de eenmalige aanschafkosten van 4 nieuwe tentzeilen kan NIET volledig gefinancierd worden uit de reguliere inkomsten.

Het VoordeBuurt Fonds steunt STAM daarom in de aanschaf van nieuwe tentzeilen maar STAM komt nog € 5.000 tekort voor een nieuwe tent van, voor en door Montfoort. Donaties van particulieren of bedrijven zijn daarom meer dan welkom. Hoe meer steun hoe beter want ook de tentzeilen van de grote STAM tent zijn 35 jaar oud en echt aan vervanging toe. Steun daarom STAM want met elkaar houden we Montfoort levendig, sociaal en verbonden!

Bedankt voor de vele donaties! We zijn trots op Montfoort dat we het geld zo snel bij elkaar hebben gekregen. Wilt u nog doneren? Dan kan dit zeker, want er zijn meer tentzeilen die na 35 jaar aan vervanging toe zijn. Samen houden we Montfoort levendig, sociaal en verbonden!

Bekijk alle
08-08-2021 | 15:43 De STAM-tent is onmisbaar voor de vele activiteiten voor jong en oud in Montfoort. Compliment voor al die vrijwilligers.
27-07-2021 | 20:05
27-07-2021 | 16:27
26-07-2021 | 22:13
26-07-2021 | 14:53