Duofiets voor ouderen in Afferden

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.750 (47%)

Stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Afferden wil graag een Duofiets aanschaffen voor de ouderen in Afferden. Want samen fietsen brengt mensen met elkaar in contact en zorgt voor verbinding. Het haalt mensen uit hun sociaal isolement en gaat zo eenzaamheid tegen.

En eenzaamheid onder ouderen is helaas een groot probleem in Nederland. Gelukkig is er in Afferden structureel veel aandacht voor dit probleem. En organiseren we allerlei leuke activiteiten om ouderen te blijven betrekken bij de gemeenschap.

Met een Duofiets kan iedereen die fysiek prima in staat is om te fietsen weer gezellig op pad. Met een vrijwilliger van de stichting, maar ook met bijvoorbeeld een familielid of kennis. En zo wordt een rondje door het dorp of de omgeving fietsen, en genieten van de frisse buitenlucht, voor iedereen weer bereikbaar. De duofiets zal zeven dagen per week beschikbaar zijn. En ook op de vaste fietsmiddag op donderdag kan iemand mee op de duofiets.

Donaties zijn meer dan welkom

Het VoordeBuurt Fonds steunt Stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Afferden met een financiële bijdrage, maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom zijn donaties vanuit Afferden en omstreken meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo zorgen we er samen voor dat deze Duofiets voor de oudere inwoners van Afferden er komt. Een sociaal Afferden maken we samen.

Bekijk alle
04-11-2021 | 16:19 Ook gasten van de Zonnebloem uit Afferden kunnen gebruik maken van de duofiets.
02-11-2021 | 09:48 Het is belangrijk dat iedereen op wat dan voor een manier buiten kan genieten.
29-10-2021 | 16:57 Samen kunnen we meer
28-10-2021 | 14:52
28-10-2021 | 10:55