Super Lettele: veel meer dan alleen een winkel

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 1.000 (129%)

Toen vorig jaar duidelijk werd dat de dorpswinkel in Lettele zou sluiten, sloegen Lettelenaren de handen ineen. Gelukkig ging de winkel na vier maanden sluiting weer open, onder de naam Super Lettele. Naast een supermarkt is Super Lettele ook een ontmoetingsplek. Vooral voor de oudere, vaak eenzame, inwoners van het dorp. Daarom willen we voor hen graag een gezellige koffiehoek inrichten.

De dorpswinkel wordt gerund door zo’n vijftig vrijwilligers, gesteund door een driekoppig bestuur en een parttime bedrijfsleider. Het is een mooi verzorgde winkel geworden. Met een breed assortiment, producten van lokale ondernemers, een Post-NL-punt, en - pal voor het raam - de koffietafel! Dé plek om een praatje te maken, bij te kletsen of gewoon even uit te rusten na het boodschappen doen.

Voorzitter Victor Munster: “De inrichting van de koffiehoek kan nog wel wat gezelliger, zodat iedereen zich nog meer thuis kan voelen in de winkel.”

Wat gaan wij doen?
Wij gaan een echt knusse koffiehoek creëren. Met houten banken voor het raam, die we doortrekken naar de cadeauhoek zodat dit een mooi geheel wordt. Zoals het ook op de muren van de winkel staat geschilderd: Super Lettele is meer dan een winkel.

Wat kun jij doen?
Jij kunt ons steunen via deze crowdfundingspagina. Super Lettele krijgt een financiële bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds, maar daarmee zijn we er nog niet. Samen met jullie willen wij € 1.000 bij elkaar krijgen.

Dus, vind jij het ook belangrijk dat het hart van Super Lettele blijft kloppen? En draag je de ouderen uit ons dorp een warm hart toe? Steun ons dan met een kleine bijdrage. Alvast Super bedankt!

Bekijk alle
06-12-2021 | 11:43
03-12-2021 | 19:18
03-12-2021 | 17:13 Goed initiatief om het dorp levendig te houden.
30-11-2021 | 14:48
22-11-2021 | 12:04