Toek Toek verbindt Berg en Dal

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 500 (277%)

Berg en Dal is een heuvelachtig dorp waar veel ouderen wonen. Enthousiaste vrijwilligers zorgen ervoor dat de elektrische Toek Toek elf dagdelen per week rijdt en gedurende het hele jaar ingezet kan worden. Dorpsbewoners zijn dit initiatief gestart met als doel om mensen die minder mobiel zijn of ziek zijn bij elkaar te brengen voor passende zorg of naar sociale afspraken. Zelfs een rit in het bos is mogelijk! Als je slecht ter been bent ligt eenzaamheid al snel op de loer, zeker in een uitgestrekt dorp als Berg en Dal. De gebruikers (overwegend ouderen) zijn dankbaar dat dit vervoer mogelijk is en hen in de gelegenheid stelt om deel uit te blijven maken van de maatschappij. De Coronatijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is om elkaar te kunnen ontmoeten en samen activiteiten te kunnen ondernemen. En door de corona hebben we minder inkomsten om te blijven bestaan, omdat we vorig jaar allerlei sponsoracties niet hebben kunnen doen. Dat geldt ook voor dit jaar.

Donaties zijn meer dan welkom

Het VoordeBuurt Fonds steunt Toek Toek Berg en Dal, maar daarmee zijn we er nog lang niet. De stichting is volledig afhankelijk van giften, bijvoorbeeld van fondsen, het bedrijfsleven en ook van bijdragen van particulieren. Daarom zijn donaties vanuit Berg en Dal en omstreken meer dan welkom. Zeker in tijden van Corona, waarin we minder inkomsten hebben omdat sponsoracties weg vielen. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan vervoer voor iedereen. Want een sociale buurt maken we samen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/ToekToekBergenDal 

We worden stil van de vele donaties! Het is hartverwarmend te vernemen dat ons initiatief door zo vele gewaardeerd wordt! Alvast een DANK JULLIE WEL!!