RegioBank en het Oranje Fonds laten het hart van je buurt weer kloppen. Dat doen we door een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van dorpen en kleine steden.

Met het VoordeBuurt Fonds steunen we sociale initiatieven die zich inzetten voor lokale verbondenheid. De initiatiefnemers kunnen jouw hulp goed gebruiken om hun project te realiseren. Want naast een financiële bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds hebben ze meer nodig om het iniatief te realiseren. Hoe meer steun uit de omgeving hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een leefbare buurt maken we samen. 

De initiatieven hebben geld nodig om hun project te realiseren. Het streefbedrag staat bij het project. Wil je een dienst aanbieden of vrijwilliger worden? Super! Neem dan even contact op met de initiatiefnemer, want ook dat is een mooie waardevolle bijdrage.

Lees meer
€ 41.522 opgehaald
Laatste donatie 27-11-2021 | 20:15
Anoniem Aan: ’t Buurthuus in Basse verbindt inwoners

Wie zijn wij?

Een leefbare buurt is een fijne buurt om te wonen en leven. Daarom hebben RegioBank en het Oranje Fonds het VoordeBuurt Fonds opgericht. Hiermee ondersteunen we lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar.